Terug

Life Coach Breda – De beste NLP therapie op maat

Life Coach Breda – De beste NLP therapie op maat

Zoek je naar een life coach in Breda en omstreken? Dan ben je bij Julia Coaching aan het goede adres. Ben je al langer op zoek naar geluk en balans? Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven, zonder echt te weten waarom?

Ik, Hülya Yeral, vind het belangrijk dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt om te begrijpen waarom je vasthangt. Zoek je naar een luisterend oor, iemand die wél je verhaal begrijpt en je persoonlijke aandacht geeft, zonder een tijdslimiet? Dan vind je bij Julia Coaching de perfecte match voor een life coach in Breda en omstreken.

Wat is life coaching?

Als life coach in en nabij Breda, vind ik het belangrijk dat ik jou help om de controle over je leven terug te krijgen en balans te vinden in alle aspecten van het leven. Denk bijvoorbeeld aan werk, je weet niet goed wat je wilt en waar je je goed bij voelt.

Je bent de grip erop verloren en elke dag voelt hetzelfde aan. De werkdag is niet eens begonnen en je bent al uit balans geraakt. Het kan vaak als te veel aanvoelen. Alles moet maar en het leven overvalt je dagelijks. Je bent de regie kwijt.

Denk ook bijvoorbeeld aan de relatie met jezelf en met anderen die verstoord is. Je hebt jezelf verwaarloosd en je bent veel mensen kwijtgeraakt. Je ervaart veel conflicten met anderen en begrijpt niet waarom mensen van je weglopen. Je voelt je verloren, eenzaam en wilt graag nieuwe relaties opbouwen.

Wellicht voel je je al een langere tijd onvervuld, onzeker en wil je actie ondernemen, maar weet je niet hoe en waar te beginnen. Het is normaal om je soms verloren en onvervuld te voelen. Als life coach in Breda en omstreken kan ik je helpen dit gevoel te begrijpen en actie te ondernemen om het te veranderen.

NLP coach breda

Ontdek wat je echt wilt en vind je doel

Leer hoe je obstakels kunt overwinnen met Julia Coaching. Als je hier klaar voor bent, schrijf je dan vrijblijvend in voor een intake gesprek.

NLP en life coaching

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is de basis voor mijn coaching sessies. Het is een krachtig hulpmiddel in de wereld van life coaching. Het geeft de juiste handvaten mee en is leidend voor de sessies. Deze vorm van coaching staat in verbinding met elkaar omdat beide worden gebruikt om een beter leven te leiden zoals jij dat wilt.

NLP gaat over hoe we denken, hoe we communiceren en hoe we onszelf gedragen. Het is een techniek die positieve verandering bevordert. Door dit te combineren met life coaching, leer je om beter te communiceren, positieve veranderingen door te voeren en doelen sneller te bereiken.

coach in breda

Julia Coaching als lifecoach in Breda en omstreken

Ieder individu is uniek en daarom is het cruciaal om een therapie te kiezen die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik vind het belangrijk dat er genoeg tijd voor je wordt genomen. Je zal daarom nooit een timer vinden in de praktijk die na één uur afgaat. Ik hanteer geen uurtarief dat in beton gegoten is.

Heb je tijdens een sessie meer tijd nodig om je verhaal te doen? Dan zal ik altijd blijven luisteren en advies geven, totdat we de kern van het probleem ondervinden. Dit brengt géén extra kosten met zich mee.

Bij Julia Coaching zul je nooit een identieke therapie ervaren. Maatwerk zorgt ervoor dat de therapie relevant en effectief is. Het respecteert en erkent jouw unieke situatie, ervaringen en herinneringen van jouw levenspad. Hoewel we zeker op zoek gaan naar het verleden en de situaties die je daarin hebt ervaren, vind ik het ook belangrijk dat we kijken naar het heden en de toekomst.

We komen samen tot een plan van praktische oplossingen en maken stappen om vooruit te komen. Je bouwt een nieuwe band op met jezelf, zodat de band met anderen ook geheeld kan worden.

Voor wie is life coaching bedoeld?

Life coaching is voor iedereen die behoefte heeft aan richting, motivatie of verandering in het leven. Je bent er klaar voor om hard te werken aan je belemmeringen waardoor je het vertrouwen in jezelf weer terugkrijgt. Je leert om keuzes te maken die je verder vooruit brengen, in plaats van keuzes die je afremmen en tegenhouden.

Je begint vanaf de basis; ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je goed in bent. Je leert jezelf opnieuw kennen, je zelfkennis groeit en je krijgt weer zingeving in het leven. Als je wilt leren vertrouwen op je eigen gevoel, los van blokkades en overtuigen die je jaren met je meedraagt, dan is Julia Coaching als lifecoach in Breda en omstreken iets voor jou.

Loop je alsnog rond met vragen zoals “is dit wel iets voor mij?”, neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord je vragen graag.

nlp coaching breda

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid

Preloader image