Terug

Persoonlijke lifecoaching Julia – Over mij; lifecoach NLP mindset training

Wie ben ik ?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina.

Mijn naam is Hülya Yeral en ik ben eigenaar van Julia Coaching. Van kinds af aan ben ik enorm begaan met mensen. Ik heb jarenlang gewerkt als Sales adviseur en ook als Taalcoach. Ik merkte dat ik het meest gelukkig werd als ik onder de mensen was en iets voor ze kon betekenen.

Persoonlijke verhalen raken mij al van jongs af aan. Onbewust gaf ik op heel jonge leeftijd al adviezen waardoor mensen zich beter gingen voelen. Ik was me niet bewust van mijn kwaliteiten, net zoals ik me niet bewust was van vele andere dingen in het leven, totdat ik met NLP in aanraking kwam. De opleiding NLP practitioner heb ik 10 jaar geleden succesvol afgerond en later de opleiding NLP master ook met groot succes.

Ik word omschreven als een betrokken, lief, warm, oprecht en meelevend persoon.

Ik neem mijn werk als coach zeer serieus. Ik maak respectvol verbinding met mensen.

Mijn kwaliteiten tijdens coachingsgesprekken zijn vooral het goed analyseren, het snel inzien waar het “probleem” vandaan komt, het oordeelloos luisteren en het spiegelen.

Het lukt me goed een coach te zijn die mensen terug grip laat krijgen op moeilijkheden, zowel individueel als in relatie tot anderen of jezelf.

Image 18-10-2022 at 22.53

Opleidingen

  • NLP Practitioner Commitmens 2014, erkend door NVNLP.
  • NLP Master Practitioner Commitmens 2015, erkend door NVNLP.
  • Asistant-Trainer NLP Practitioner Commitmens 2016, erkend door NVNLP.
  • Asistant-Trainer NLP Master Practitioner Commitmens 2017, erkend door NVNLP.
  • NON Violent Communication 2019, oftewel Verbindende Communicatie.
  • IA-NLP Pracititioner 2020, erkend door IA-NLP.
  • NLP Master-Pracititioner IANLP 2021, erkend door IA-NLP.
Lifecoach Breda
Hoe denken bezoekers over Julia?

Recensies

Ik had angsten ontwikkeld in mijn leven. Door mijn angst voelde ik mezelf vaak zonder energie. Ik raakte uit balans, terwijl de dag vaak nog moest beginnen. Toen ik bij Hülya via een kennis kwam voelde ik me meteen vertrouwd, ik mocht alles vertellen. Niks was gek. We zijn tot in de kern van mijn angst gegaan, het was pittig en o zo bevrijdend!!

B. Vucht

Thanks lieve Hülya. Mijn ervaring met Hülya is heel bijzonder geweest, ik denk zelf dat ik tegen een burn-out aan zat, toen ik met Hülya in contact kwam. Ze heeft me laten inzien dat IK er toe doe, zo moet ik eerst denken wil IK dit en vindt IK dit leuk, dit lukt steeds beter waardoor ik anders tegen dingen aankijk. En ik merk het ook uit mijn omgeving, dat ik veel rustiger ben geworden.

Moon

Lieve Hülya,
Bedankt voor je oprechte betrokkenheid. Voor je advies en je geduld. Door jou voel ik weer de kracht om verder te gaan. Ik kreeg het gevoel dat alles op mij af kwam. Toen ik klein was had ik iets meegemaakt wat ik had weggestopt. Nu 30 jaar later kwam het terug. Nooit gedacht dat NLP coaching zo effectief is, en dat in 3 sessies!

R. van den Berg

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Heb je een inhoudelijke vraag of juist een algemene vraag over Julia Coaching dan beantwoord ik deze graag!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid

Preloader image