Terug

Praktische zaken, tarieven en vergoedingen

Praktische zaken

SoortTarief
Intake +/- 30 minAltijd gratis en vrijblijvend
Tarief particulieren110,00 per sessie (incl. btw)
Tarief online110,00 per sessie (incl. btw)
Tarief werkgevers175,00 per sessie (incl. btw)
Reiskosten0,50 per gereden kilometer (incl. btw)

In deze voor iedereen moeilijke tijd, wil ik ook mijn steentje bijdragen. Daarom krijg je tijdelijk eenmalig 10% extra korting. Dus betaal je de eerste keer geen 110,- maar 99,- per sessie. Je krijgt dus 11,- cadeau van Julia NLP Coaching.

Heb je een coach nodig en ben je niet in de gelegenheid het normale tarief te betalen? Dan kunnen we samen kijken naar een alternatieve oplossing. Ik ben namelijk van mening dat iedereen recht heeft op de hulp van een coach om meer van het leven te kunnen gaan genieten.

Julia Coaching is flexibel. In Breda heb ik een praktijkruimte en ik kan op locatie komen. Vraag naar de mogelijkheden. Houd er bij coaching op locatie wel rekening mee dat er

0,50 per kilometer (incl. b.t.w.) extra aan reistijd en reisvergoeding bij komt.

Kortingspakket:

Voel je dat je meer sessies kunt gebruiken? Dan kun je kiezen voor het kortingspakket. Je krijgt dan 3 sessies voor 299,00. Een traject duurt gemiddeld 3 sessies, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor een eventuele opfrissessie en ze zijn bovendien een heel jaar geldig. Let op; deze actie is alleen geldig indien er geen andere acties lopen en uitsluitend voor particuliere tarieven.

Losse NLP coach sessie voor particulieren

Ik heb er voor gekozen om een vast tarief te rekenen voor een sessie. Je betaalt dus altijd hetzelfde bedrag. Hoe lang een sessie duurt, is volledig afhankelijk van hoe de sessie verloopt. Meestal duurt een sessie tussen 1 en 1,5 uur, maar langer komt ook voor. Soms gebeurt er zoveel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is. Soms komt pas later in een sessie de kern naar boven. Omdat ik iedereen met een goed gevoel naar huis wil sturen, is het mijn keuze om een vast tarief per sessie te rekenen.

Wat als je graag wilt, maar het niet kunt betalen ?

Zoals boven al vermeld, wil ik graag iedereen kunnen helpen, dus wil je heel graag door mij gecoacht worden, maar kun je het financieel niet dragen? En is een vergoeding door je werkgever uitgesloten, net als het aftrekken van de kosten? Graag hoor ik dan wat voor jou wel te dragen is. Omdat een coachtraject een positieve investering is in jezelf, wil ik samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor Contact met mij op.

Vergoedingen

Vergoeding door je werkgever:

Vaker dan je denkt, reserveert een werkgever een opleidingsbudget per werknemer, meestal is dit onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Het is daarom altijd raadzaam bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stel dat je werkgever betaalt, dan betekent het natuurlijk niet dat ik jouw traject bespreek met je werkgever. Jouw privacy is voor mij het allerbelangrijkste en zonder jouw toestemming wordt er niks besproken, niet met werkgever en niet met iemand anders!

 

Vergoeding via de Arbodienst van uw bedrijf

Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie. Hiertoe dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts.

 

Vergoeding via PGB (Persoons Gebonden Budget)

Ontvang je een persoonsgebonden budget? Dan zijn er veelal mogelijkheden om de kosten via het PGB vergoed te krijgen. De voorwaarden voor vergoedingen via het PGB zijn terug te vinden op https://www.pgb.nl/pgb/pgb-aanvragen/.

 

Vergoeding via het UWV                                                                                     

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt bekostigen. Kijk voor meer informatie op www.uwv.nl 

 

Via de ziektekosten

De coaching van Julia Coaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandeling. Informeer daarom altijd ook bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

Via de Belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten, inclusief btw, als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.

Ook voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten voor coaching voor de belasting  aftrekbaar als bedrijfskosten. Voor alle informatie over de mogelijkheden verwijs ik je naar www.belastingdienst.nl .

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Heb je een inhoudelijke vraag of juist een algemene vraag over Julia Coaching dan beantwoord ik deze graag!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid

Preloader image