Recensies

Recensies

Lieve Hülya,

Bedankt voor je oprechte betrokkenheid. Voor je advies en je geduld. Door jou voel ik weer de kracht om verder te gaan. Ik kreeg het gevoel dat alles op mij af kwam. Toen ik klein was had ik iets meegemaakt wat ik had weggestopt. Nu 30 jaar later kwam het terug. Nooit gedacht dat NLP coaching zo effectief is, en dat in 3 sessies!

R. van den Berg

Tijdens mijn eerste examineren op mavo 4 was ik zenuwachtig thuis aan het wachten tot ik naar school mocht gaan om mijn twee eerste PTA’s te maken. Ik voelde de spanning overal in mijn lichaam. Ik had echt heel erg veel geleerd. Ik kon niet meer helder nadenken, het enige wat ik dacht was dat ik het niet ging halen. Hülya (mijn moeder) riep mij om te vragen of ik haar ergens mee wilde helpen. Toen ik net voor haar stond begon ik te huilen van de spanning en angst voor mijn twee PTA’s. Mijn moeder liet mij op een stoel zitten. Ik weet niet hoe dit kon gebeuren. Maar door de magische woorden van mijn moeder werd ik minder zenuwachtig en angstig. Uiteindelijk heb ik voor beide toetsen die dag een 8,7 en 9,2 gehaald. Als mijn moeder mij niet had geroepen voor hulp net voordat ik naar school ging had ik hoogstwaarschijnlijk door de zenuwen en angst een black-out gekregen tijdens de PTA’s. Ik ben blij dat mijn moeder deze vaardigheid bezit en zou het graag met iedereen willen delen. 😉
Canali (17 jaar)

Ik ben bij Hülya gekomen omdat ik al langere tijd kampte met spanningsklachten en sombere buien gerelateerd aan onverwerkte gebeurtenissen in het verleden. Ze heeft me hiermee enorm geholpen door hier anders naar terug te kijken en negatieve emoties te verruilen voor positieve. Hülya is professioneel, kundig maar blijft menselijk. Al om al een heel fijn persoon waar je in vertrouwen mee kan praten.
C. uit Breda

Thanks lieve Hülya. Mijn ervaring met Hülya is heel bijzonder geweest, ik denk zelf dat ik tegen een burn-out aan zat, toen ik met Hülya in contact kwam. Ze heeft me laten inzien dat IK er toe doe, zo moet ik eerst denken wil IK dit en vindt IK dit leuk, dit lukt steeds beter waardoor ik anders tegen dingen aankijk. En ik merk het ook uit mijn omgeving, dat ik veel rustiger ben geworden.
Moon

Ik had nog nooit over NLP gehoord, en nooit geweten dat ik zo snel resultaat kon ervaren. Ik had verwacht dat ik meer sessies nodig had, omdat ik al heel lang met mijn probleem liep.

Via via kwam ik bij Julia coaching terecht. Hülya is enorm betrokken, warm en betrouwbaar. Dat gaf mij de mogelijkheid om me meer open te stellen. Hülya heeft mij nieuwe inzichten gegeven en gaat moeilijke situaties niet uit de weg, het resultaat is leerzaam en bevrijdend.

Dank je wel Hülya je bent een aanrader!

A.V. Breda

Wat een leuke & fijne ervaring om via een oefening van m’n angst af te komen. Ik zag er tegenop om m’n zenuwen onder bedwang te houden voor de sollicitatiegesprekken die eraan zaten te komen. Door een afspraak bij Hülya te maken, hebben de zenuwen plaats kunnen maken voor een gevoel van kracht en zekerheid. Zonder heel diep op de klachten in te gaan, leerde ik tijdens de oefening hoe ik in m’n kracht kon gaan staan. Ook leerde ik hoe ik dit gevoel altijd weer terug kon pakken. Dat gaf me veel vertrouwen. Bedankt voor de leuke en zeer efficiënte les!
Anoniem

Ik had angsten ontwikkeld in mijn leven. Door mijn angst voelde ik mezelf vaak zonder energie. Ik raakte uit balans, terwijl de dag vaak nog moest beginnen. Toen ik bij Hülya via een kennis kwam voelde ik me meteen vertrouwd, ik mocht alles vertellen. Niks was gek. We zijn tot in de kern van mijn angst gegaan, het was pittig en o zo bevrijdend!!
B. Vucht

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Heb je een inhoudelijke vraag of juist een algemene vraag over Julia Coaching dan beantwoord ik deze graag!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven.