Terug

Recensies

Recensies

Lieve Hülya

Ik heb Julia coaching online gevonden en het voelde tijdens de telefonische intake meteen al vertrouwd.
Ze luisterde tussen de regels door en bracht daardoor al veel helderheid in mijn wirwar van gedachten.

Ik heb Julia coaching ingezet om te werken aan mijn belemmerende overtuigingen vanuit mijn jeugd die mij nog steeds in de weg zaten en waardoor ik niet vol in mijn kracht stond.
Hülya gaat enorm doeltreffend te werk nadat ze met haar volle aandacht naar je luistert. Ik vond dit enorm fijn en voelde me vanaf dag 1 al gehoord.
Hülya is een zeer kundige lifecoach en daarnaast een hele fijne warme persoonlijkheid.

Wat heeft het voor mij gedaan? Ik voel me veel rustiger, in contact met mezelf en emotioneel veel stabieler.

Wil je doeltreffend aan de slag met je belemmeringen om weer vol in je kracht te gaan staan? Hülya is je lifecoach.

Vogel die nu mag gaan vliegen

Lieve Hülya,

Bedankt voor je oprechte betrokkenheid. Voor je advies en je geduld. Door jou voel ik weer de kracht om verder te gaan. Ik kreeg het gevoel dat alles op mij af kwam. Toen ik klein was had ik iets meegemaakt wat ik had weggestopt. Nu 30 jaar later kwam het terug. Nooit gedacht dat NLP coaching zo effectief is, en dat in 3 sessies!

R. van den Berg

Tijdens mijn eerste examineren op mavo 4 was ik zenuwachtig thuis aan het wachten tot ik naar school mocht gaan om mijn twee eerste PTA’s te maken. Ik voelde de spanning overal in mijn lichaam. Ik had echt heel erg veel geleerd. Ik kon niet meer helder nadenken, het enige wat ik dacht was dat ik het niet ging halen. Hülya (mijn moeder) riep mij om te vragen of ik haar ergens mee wilde helpen. Toen ik net voor haar stond begon ik te huilen van de spanning en angst voor mijn twee PTA’s. Mijn moeder liet mij op een stoel zitten. Ik weet niet hoe dit kon gebeuren. Maar door de magische woorden van mijn moeder werd ik minder zenuwachtig en angstig. Uiteindelijk heb ik voor beide toetsen die dag een 8,7 en 9,2 gehaald. Als mijn moeder mij niet had geroepen voor hulp net voordat ik naar school ging had ik hoogstwaarschijnlijk door de zenuwen en angst een black-out gekregen tijdens de PTA’s. Ik ben blij dat mijn moeder deze vaardigheid bezit en zou het graag met iedereen willen delen. 😉

Canali (17 jaar)

Ik ben bij Hülya gekomen omdat ik al langere tijd kampte met spanningsklachten en sombere buien gerelateerd aan onverwerkte gebeurtenissen in het verleden. Ze heeft me hiermee enorm geholpen door hier anders naar terug te kijken en negatieve emoties te verruilen voor positieve. Hülya is professioneel, kundig maar blijft menselijk. Al om al een heel fijn persoon waar je in vertrouwen mee kan praten.

C. uit Breda

Thanks lieve Hülya. Mijn ervaring met Hülya is heel bijzonder geweest, ik denk zelf dat ik tegen een burn-out aan zat, toen ik met Hülya in contact kwam. Ze heeft me laten inzien dat IK er toe doe, zo moet ik eerst denken wil IK dit en vindt IK dit leuk, dit lukt steeds beter waardoor ik anders tegen dingen aankijk. En ik merk het ook uit mijn omgeving, dat ik veel rustiger ben geworden.

Moon

Ik had nog nooit over NLP gehoord, en nooit geweten dat ik zo snel resultaat kon ervaren. Ik had verwacht dat ik meer sessies nodig had, omdat ik al heel lang met mijn probleem liep.

Via via kwam ik bij Julia coaching terecht. Hülya is enorm betrokken, warm en betrouwbaar. Dat gaf mij de mogelijkheid om me meer open te stellen. Hülya heeft mij nieuwe inzichten gegeven en gaat moeilijke situaties niet uit de weg, het resultaat is leerzaam en bevrijdend.

Dank je wel Hülya je bent een aanrader!

A.V. Breda

Wat een leuke & fijne ervaring om via een oefening van m’n angst af te komen. Ik zag er tegenop om m’n zenuwen onder bedwang te houden voor de sollicitatiegesprekken die eraan zaten te komen. Door een afspraak bij Hülya te maken, hebben de zenuwen plaats kunnen maken voor een gevoel van kracht en zekerheid. Zonder heel diep op de klachten in te gaan, leerde ik tijdens de oefening hoe ik in m’n kracht kon gaan staan. Ook leerde ik hoe ik dit gevoel altijd weer terug kon pakken. Dat gaf me veel vertrouwen. Bedankt voor de leuke en zeer efficiënte les!

Anoniem

Ik had angsten ontwikkeld in mijn leven. Door mijn angst voelde ik mezelf vaak zonder energie. Ik raakte uit balans, terwijl de dag vaak nog moest beginnen. Toen ik bij Hülya via een kennis kwam voelde ik me meteen vertrouwd, ik mocht alles vertellen. Niks was gek. We zijn tot in de kern van mijn angst gegaan, het was pittig en o zo bevrijdend!!

B. Vucht

Hulya Coaching heeft me op meerdere opzichten heel erg geholpen. Ik had last van eerdere trauma’s, slaapproblemen en een heel giftig relatie met mijn vader.

Voor Hulya ben ik bij meerdere instanties geweest voor hulp. Geen een heeft mij geholpen omdat ik me een nummertje voelde en me daarom niet kon openstellen, heel de tijd had ik in mijn hoofd dat ze alleen naar me luisterden voor hun geld. Als de timer af ging moest ik weg gaan, ook al was ik midden in een verhaal.

Bij Hulya was het heel anders, bij haar voelde het alsof ze echt naar me luisterde en dat ze me ook echt ‘hoorde’. Door middel van de juiste vragen stellen liet ze me een hele andere kant van mezelf zien zonder dat ik die zelf kende. De sessies waren bij haar thuis en ik kreeg altijd een kopje koffie of thee waardoor ik me ook meer thuis en op mijn gemak voelde. Daarnaast gaf ze ook geen eindtijd, ik mocht gaan als mijn verhaal klaar was en als ik me weer goed voelde (eerste sessie duurde bij ons 2 uur.

Hulya is een hele fijne vrouw die een plekje heeft gekregen in mijn hart. Door haar kan ik beter slapen waardoor ik overdag productiever ben. Ik heb mijn eigen waarde onder ogen gezien en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

G.M. uit Den haag

Door gebeurtenissen die ik privé heb meegemaakt zag ik het licht in de tunnel niet meer. Ik wist niet wat ik moest doen, totdat ik van een vriend mij had gehoord van Julia Coaching en wat zij allemaal deed om je weer op weg te helpen. Bij het begin was ik een beetje sceptisch ik dacht dat zij een soort van een psycholoog was. Maar dat was het totaal niet het geeft je een fijner gevoel en snapt alles ook veel beter.

Dankzij Julia Coaching heb ik ``mijn`` leven weer kunnen oppakken.

Hartelijk dank voor je hulp!

J.H.L. uit Apeldoorn

Nadat ik op mijn 24e ben geopereerd aan huidkanker zat ik met een hoop remmingen. In mijn hoofd zat de angst dat ik beschadigd was en geen waarde meer had. Hulya heeft mij hierin gecoacht en na 1 sessie kwam ik er precies achter wat het was en leerde ik ermee omgaan. Hierna ben ik nog vaker geweest om kleinere blokkades aan te pakken. De mate waarin je er voor mij bent en luistert in onze gesprekken is echt heel bijzonder, nooit heb ik zo kunnen openen bij een persoon. Hartstikke bedankt! Liefs

E.B. uit Amsterdam

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Heb je een inhoudelijke vraag of juist een algemene vraag over Julia Coaching dan beantwoord ik deze graag!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid

Preloader image