Terug

Waarom ben ik coach geworden

Waarom ben ik coach geworden?

Ongeveer 17 jaar geleden werd ik depressief en kwam ik in de bekende molen terecht; de molen van psychologen, psychiaters en van vooral veel pillen. Van die pillen wilde ik af en dat mocht uiteindelijk pas vele jaren later, onder dokterstoezicht. De details van en de discussies hierover bespaar ik je.

Ermee stoppen, betekende dat mijn gevoelens niet meer afgevlakt werden. Ik kon weer voelen en dat betekende dat positieve gevoelens veel fijner voelde, maar natuurlijk ook dat negatieve gevoelens veel harder aankwamen. Ik was er dus uiteindelijk weinig of niets mee opgeschoten.

Een vriendin adviseerde me toen naar een NLP coach te gaan en dat heb ik gedaan (en geweten). Ik was eerst heel sceptisch, ik wist toen ook nog niet wat ik kon verwachten, maar na een sessie van zo’n 1,5 uur merkte ik een enorme verlichting. Het is nauwelijks te omschrijven, maar het voelde alsof ik herboren werd. Het gekste vond ik toen dat ik de dagen erna merkte dat NLP ook doorwerkte; ik ging me met de dag beter voelen. Ik sliep ook veel beter en ik had geen psychiater, psycholoog of wat voor pillen dan ook, meer nodig.

Dat is waarom ik coach ben geworden!

Nu heb ik in mijn praktijk vaak mensen die, net als ik destijds, in het verleden bleven hangen en de “hulp” hebben gekregen die hen niets opleverde. Deze mensen met mijn hulp zo positief te zien veranderen, maakt me gelukkig.

Mocht je dus niet verder komen in waar je mee bezig bent, is mijn advies: zoek eens elders. Ben je geïnteresseerd geraakt in wat ik voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op met me.

Image 18-10-2022 at 22.53

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en gaat voornamelijk over denken. Hoe denk je en wat voor effect heeft je denken op je gedrag, je communicatie en hoe je je voelt? Met NLP leer je hoe je je denken, gedrag, communicatie en gevoel beïnvloedt en verandert. Als je dat “onder de knie” hebt, kun je ook anderen helpen hun gedrag, gevoel en communicatie te veranderen en verbeteren.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Heb je een inhoudelijke vraag of juist een algemene vraag over Julia Coaching dan beantwoord ik deze graag!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Cookie beleid

Preloader image